Concerten

Op 11 maart 2017 geeft het Alumni Harmonieorkest van Leuven hun jaarlijks concert, ditmaal in het thema 'Between dreams and reality'.

Onder leiding van Jan De Maeseneer brengen we 'Between dreams and reality', een titel die voortkomt uit de verscheidenheid in de muziekkeuze. Het ene nummer zal je doen afdwalen naar verre oorden, terwijl het andere nummer je met beide voeten op de grond zet. Met zowel een prachtige eufonium-solo als een indrukwekkende sax-solo, wordt dit een boeiende avond. Dit alles wordt extra in de verf gezet door live illustraties van JangoJim, een tekenaar met een unieke, maar enorm krachtige stijl. 

Het concert gaat door in het Centraal Auditorium van Gasthuisberg en start om 20 uur. Kaarten zijn 9 euro voor volwassenen, 6 euro voor studenten, alumni- en cultuurkaarthouders en -18 jarigen. Parkeren kan op parking "De Villa". Meer info of kaarten kan je bij de muzikanten verkrijgen of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Afgelopen concerten:

   

      

  

 

 

Musical El Duende

Kaarten kun je bestellen via e-mail:
kaarten@aholeuven.be.
Volg alles over dit optreden ook op facebook.